Gefeliciteerd !!! Vrouw uit Phuket wint zilveren medaille in Kata bij 31e SEA Games

Thailand -

Een 24-jarige vrouw uit Phuket won een zilveren medaille in individuele kata (reeks bewegingen in karate) op de 31st SEA Games (Zuid-Oost Azië) Games in Vietnam die momenteel worden gehouden in Hanoi.

Monthicha 'Nam Phueng' Sakunrattanathara, 24, uit Phuket, heeft een zilveren medaille gewonnen in de individuele vrouwelijke Kata (reeks bewegingen in Karate) competitie.

Nam Phueng is al van jongs af aan geïnteresseerd in karate. Haar eerste kata-wedstrijd was toen ze nog maar zes jaar oud was. Eerder won ze twee bronzen medailles in de Thailand-competitie.

Ondertussen heeft een jonge man uit Phuket een gouden medaille gewonnen in Taekwondo en heeft een vrouw uit Phuket en haar team uit Thailand een bronzen medaille gewonnen in de wedstrijd sabelschermen voor vrouwen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.