Niet-geïdentificeerde buitenlandse bestuurder ontsnapt aan verwondingen na aanrijding met SUV in boom in Thalang, Phuket

FOTO: Magic Eyes Phuket

Thalang, Phuket –

  Een onbekende buitenlandse bestuurder is ontsnapt aan verwondingen nadat zijn SUV tegen een boom was gecrasht en later in brand vloog in het Thalang-district.

Reddingswerkers werden vanmorgen om 8 uur (45 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op Thep Kasattri Road in de buurt van Sai Kaew Beach in het subdistrict Mai Khao.

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen een verbrande zwarte SUV aan die in een boom was gestort. Reddingswerkers hebben het vuur snel geblust.

FOTO: Magic Eyes Phuket

De onbekende mannelijke buitenlandse bestuurder was naar verluidt ontsnapt uit de SUV voordat deze in brand vloog. Hij was niet gewond.

Volgens het politierapport zal de politie van Thalang op dit moment geen aanklacht indienen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.