Gefeliciteerd !!! Een 19-jarige man uit Phuket wint een gouden medaille in Taekwondo in de 31e SEA Games

Thailand-

  Een jonge man uit Phuket heeft een gouden medaille gewonnen in Taekwondo tijdens de 31e SEA (Zuid-Oost-Azië) Spelen in Vietnam, die momenteel in Hanoi wordt gehouden.

De heer Tanakrit Yodrak, of Haman, 19 jaar oud uit Phuket, heeft een gouden medaille gewonnen in de Taekwondo-competitie.

Ondertussen heeft mevrouw Ornwipa Innurak uit Phuket en haar team uit Thailand een bronzen medaille gewonnen in de wedstrijd sabelschermen voor vrouwen.

Proficiat aan hen allebei!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.