Gefeliciteerd !!! Een 19-jarige man uit Phuket wint een gouden medaille in Taekwondo in de 31e SEA Games

Thailand-

  Een jonge man uit Phuket heeft een gouden medaille gewonnen in Taekwondo tijdens de 31e SEA (Zuid-Oost-Azië) Spelen in Vietnam, die momenteel in Hanoi wordt gehouden.

De heer Tanakrit Yodrak, of Haman, 19 jaar oud uit Phuket, heeft een gouden medaille gewonnen in de Taekwondo-competitie.

Ondertussen heeft mevrouw Ornwipa Innurak uit Phuket en haar team uit Thailand een bronzen medaille gewonnen in de wedstrijd sabelschermen voor vrouwen.

Proficiat aan hen allebei!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.