Patong waarschuwt bewoners en bedrijven dat vuurwerk en drijvende lantaarns niet zijn toegestaan

Patong, Phuket –

  De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

De gemeente Patong heeft vandaag (18 mei) aangekondigd: "Elke vorm van vuurwerk of drijvende lantaarns is in geen enkel Patong-gebied toegestaan."

“Elke overtreding kan leiden tot een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete van maximaal 60,000 baht of beide. ”

De Phuket Express merkt op dat het niet helemaal duidelijk is wat tot de waarschuwing heeft geleid, maar de regel is al geruime tijd van kracht en wordt vooral elk jaar rond Loy Krathong gehandhaafd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.