Vuil water dat naar verluidt in zee stroomt bij Kamala Beach, gaat viraal op sociale media

FOTO: Schermopname van MONSOON GARBAGE

Kamala, Phuket-

  Volgens een populaire Facebook-pagina werd bij Kamala Beach in het district Kathu vies, zwart water met een bedorven geur in zee gevonden.

FOTO: Schermopname van MONSOON GARBAGE

Het incident werd maandag van deze week (16 mei) gemeld door de Facebook-pagina van Monsoon garbage Thailandth).

FOTO: Schermopname van MONSOON GARBAGE

Volgens de Monsoon Garbage Facebook-pagina meldden ze dat het zwarte en bedorven water naar verluidt zonder enige behandeling uit nabijgelegen bedrijven was vrijgekomen. Dit werd echter niet onafhankelijk geverifieerd door The Phuket Express.

Bij het ter perse gaan was er nog geen officieel antwoord van eigenaren van lokale bedrijven of vertegenwoordigers van de regering. De foto's en video waren op grote schaal gedeeld en besproken op sociale media, merkt The Phuket Express op, met veel speculatie.

FOTO: Schermopname van MONSOON GARBAGE

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.