21-jarige Australische toerist valt van hotel naar zijn dood in Patong, Phuket

FOTO: reddingswerker Kusoldharm

Patong, Phuket –

  Een 21-jarige Australische toerist viel gisteravond (17 mei) uit een hotel in Patong en stierf.

De toeristenpolitie van Phuket meldt dat ze om 10:00 uur op de hoogte werden gebracht van het lichaam. naar de toeristenpolitie van Phuket. Hij checkte in bij het hotel op 21 meith en was gepland om terug te keren naar Australië op 28 meith.

Volgens de toeristenpolitie van Phuket zijn er geen tekenen van een worsteling of woordenwisseling gevonden in de kamer van het slachtoffer. De toerist verbleef alleen, zeiden hotelpersoneel en politie, voordat hij uit zijn kamer viel. Verschillende flessen whisky werden gevonden op een tafel, sommige leken half geconsumeerd te zijn, verklaarden onderzoekers die ter plaatse waren.

Een vriend van het slachtoffer, wiens naam ook niet werd vermeld, vertelde de toeristenpolitie van Phuket dat de vader van de toerist al was geïnformeerd en van plan was om vandaag (18 mei) dringend naar Phuket te vliegen.

Een hotelbewaker, wiens naam ook werd achtergehouden door de toeristenpolitie van Phuket, verwijzend naar een lopend onderzoek dat het lichaam voor het eerst vond, vertelde de politie: "Ik liep naar een toilet aan de zijkant van het gebouw toen ik het lichaam op de grond zag liggen. Niemand zag hem direct vallen of hoorde het incident.”

Op dit moment denkt de politie van Phuket dat de toerist per ongeluk is gevallen terwijl hij alcohol dronk. De politie van Phuket zet haar onderzoek echter voort om de exacte volgorde van de gebeurtenissen te bepalen en zal bij zijn aankomst in Phuket overleggen met de vader van het slachtoffer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.