Buitenlandse Spaanse toerist gewond na een val tijdens het spelen op de top van de Kathu-waterval in Phuket

FOTO: Schermopname van Speed ​​News Phuket

Kathu, Phuket –

  Een niet-geïdentificeerde vrouwelijke buitenlandse toerist uit Spanje heeft haar enkel gebroken nadat ze gisteren van verschillende rotsen was uitgegleden terwijl ze naar verluidt op de top van de Kathu-waterval aan het spelen was.

Slechts enkele dagen eerder, merkt de Phuket Express op, een Roemeense toeriste viel bij een waterval in Koh Samui bij een afzonderlijk ongeluk om het leven terwijl ze naar verluidt foto's aan de rand maakte.

Reddingswerkers van Khao Yai zijn gistermiddag (16 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongeval door omwonenden die in de buurt wonenth) op de top van de Kathu-waterval.

Reddingsteams gingen de waterval op via stenen trappen die in totaal zo'n 200 meter lang zijn. De vrouwelijke buitenlandse toerist, wiens naam en leeftijd door de bevoegde autoriteiten niet waren vermeld, werd in het ondiepe water boven aan de waterval gevonden met pijn. Haar vriend, wiens naam en leeftijd ook niet waren vermeld, wachtte in de buurt.

FOTO: Schermopname van Speed ​​News Phuket

De vrouwelijke buitenlandse toerist had haar enkel gebroken. Reddingswerkers zorgden voor haar eerste advertentie voordat ze haar op een reddingsbord zetten om haar de waterval af te dragen naar een wachtende ambulance. Haar vriend vertelde reddingswerkers dat het stel uit Spanje komt.

FOTO: Schermopname van Speed ​​News Phuket

De gewonde toerist werd met enige moeite de trap langs de waterval af getransporteerd en naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp, waar ze naar verluidt herstellende is.

FOTO: Schermopname van Speed ​​News Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.