Zoektocht gaat verder naar Duitse toerist die sinds afgelopen maandag als vermist werd opgegeven in hotel Phuket

Phuket -

Zeven dagen achtereen werd er gezocht naar een Duitse toerist die aan de ziekte van Alzheimer leed en die naar verluidt haar hotel in het Thalang-district had verlaten en sinds afgelopen maandag 9 mei niet meer is teruggekeerd.

Ambtenaren van verwante afdelingen werden ingezet om te zoeken naar de 76-jarige vrouwelijke toerist, die werd geïdentificeerd als mevrouw Barbara Elisabeth Monika Glag Lange, die in de vroege uren van maandag als vermist werd opgegeven vanuit haar hotel.

De zoektocht volgde de sporen van de vrouw die werd gezien in CCTV-beelden terwijl ze een blauwe jas, een wit overhemd en een zwarte broek droeg en langs Mai Khao Beach en Nai Yang Beach liep.

De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panaphong, zei dat de toerist op 5 mei in Phuket aankwam en naar verluidt het hotel in het Mai Khao-subdistrict voor de eerste keer alleen had verlaten, maar veilig werd teruggebracht door een ambtenaar.

Volgens informatie van het hotelpersoneel en camerabeelden was mevrouw Lange naar het zuiden van het hotel gelopen door het gebied van het Sa Khu-district. Daarom verdeelden de autoriteiten zich vervolgens in groepen en doorzochten de gebieden op zowel land als zee. Ook werd er vandaag een reddingshelikopter ingezet voor de operatie. De autoriteiten drongen aan op zoeken totdat de toerist is gevonden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.