Roemeense toerist valt gistermiddag dood van Na Mueang-waterval tijdens het maken van foto's in Koh Samui

Soerat Thani –

Een 23-jarige Roemeense toeriste viel gistermiddag 14 mei van een klif bij de Na Mueang-waterval op Koh Samui, Surat Thani, om het leven.

De politie van Samui haastte zich rond 3:00 uur naar de Na Muang-waterval. nadat ze was gewaarschuwd voor het incident van een buitenlandse vrouwelijke toerist die ernstig gewond raakte nadat ze van de kliffen op het vierde niveau van de waterval was gevallen.

Helaas was de vrouw al dood verklaard toen de agenten en reddingswerkers arriveerden. Volgens haar mannelijke vriend was ze op reis met twee van haar mannelijke vrienden en gleed ze uit tijdens het maken van foto's.

Ze viel en sloeg met haar hoofd op een rots op de tweede verdieping, waardoor ze grote verwondingen aan de achterkant van haar hoofd veroorzaakte. Haar vrienden probeerden eerste hulp te verlenen terwijl ze wachtten op hulp van de agenten, maar konden haar leven niet redden.

De agenten waren meer dan 5 uur bezig met het verwijderen van haar lichaam voordat ze het naar het Koh Samui-ziekenhuis brachten voor autopsie, terwijl haar beide vrienden zouden worden ondervraagd over het incident op het politiebureau van Samui.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/