Phuket organiseert "Phuket Bike Week 2022" voor grote fietsen en motorliefhebbers

Phuket -

Phuket organiseerde tussen 2022 en 13 mei het evenement "Phuket Bike Week 15, New Normal Ride Together" om de toeristische sectoren en de binnenlandse economie te stimuleren, met een verwachte opbrengst van meer dan 200 miljoen baht.

Natee Ratchakitprakarn, voorzitter van de adviesraad van de vice-premier, zat op zaterdag 14 mei de openingsceremonie voor in de Playyard Phuket, district Thalang.

Het evenement biedt plaats aan meer dan 20,000 motorrijders en meer dan 2,000 fietsen uit alle regio's van Thailand, Singapore, Maleisië, Japan, Cambodja en Vietnam, gedurende alle drie de dagen van het evenement.

Wittaya Singkala, waarnemend voorzitter van de Phuket Bike Week Association, zei dat de activiteit gericht was op het promoten van toerisme met diversiteit en creativiteit, evenals de cultuur van grote fietsen en motoren. Deelnemers kunnen ook genieten van de schoonheid van de zee en de stranden van Phuket, terwijl ze het kwaliteitstoerisme verbeteren en het toerisme van wereldklasse naar een hoger niveau tillen.

Een aanzienlijk deel van de groep grote motorrijders wordt beschouwd als high-spenders die het toerisme in de post-Covid-periode helpen stimuleren. De verwachting is dat ze meer dan 200 miljoen baht kunnen genereren om de economie van Phuket en de nabijgelegen provincies nieuw leven in te blazen.

De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panaphong, zei dat de "Phuket Bike Week 2022" wordt georganiseerd in samenwerking met de toeristische sectoren van Phuket. Het evenement zal niet alleen het toerisme in Phuket op de lange termijn stimuleren, maar het driedaagse evenement versterkt ook de vriendschappen en relaties tussen toeristen die van grote motoren van over de hele wereld houden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.