UPDATE: Nu zes dagen durende zoektocht naar een vermiste 76-jarige Duitse toerist met geheugenproblemen uitgebreid in Phuket

Phuket -

  Een 76-jarige Duitse toerist met medische problemen met geheugenverlies wordt sinds 9 mei al meer dan vijf dagen vermist op Phuket. De zoektocht is uitgebreid naar het nationale park Sirinat.

Ons eerste verhaal:

Een 76-jarige Duitse toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang en relevante toeristenbureaus zijn naar haar op zoek en vragen het publiek om hulp. 

BIJGEWERKT VERHAAL:

Een team van ambtenaren in Thalang onder leiding van de Thalang District Chief Bancha Tanooin, Thalang Police, en anderen hebben hun zoektocht op woensdag (11 mei) voortgezet.th) in het Maikhao-subdistrict.

UPDATE: Zoektocht gaat verder naar de 76-jarige vermiste Duitse toerist in Thalang, Phuket, die vermoedelijk de ziekte van Alzheimer heeft

 Een vermiste 76-jarige Duitse toerist is voor het laatst gezien op camerabeelden terwijl ze op een lokale weg liep in Maikhao, Thalang.

UPDATE: Vermiste 76-jarige Duitse toerist voor het laatst gezien op camera's terwijl ze op de lokale weg in Mai Khao, Thalang liepen

Gisteren (13 mei)th) Een team van functionarissen onder leiding van de Thalang District Chief Bancha Tanooin, de Sakoo politiechef kolonel Kanchawit Poeprasit, en het hoofd van het Sirinat National Park dhr. Panjapong Boonjan voegden zich bij de dag vijf bij de zoektocht naar mevrouw Lange, de vermiste toerist.

De zoektocht begon vanaf de voet van de heuvel in het gebied van het Sirinat National Park en op de heuvel, evenals stranden en gebieden rond nabijgelegen hotels waar ze voor het laatst op camerabeelden was gezien terwijl ze op een lokale weg in Mai Khao liep .

De vijf dagen durende zoektocht sinds ze maandag (9 mei) vermist werd, is tot nu toe mislukt. De zoektocht wordt vandaag echter voortgezet in afgelegen gebieden van het nationale park en omvat het uitkammen van meer CCTV-beelden.

Iedereen die haar ziet of informatie heeft, kan contact opnemen met 062-8808112 van het Tourists Assistance Centre of 084-079-6279 Mr. Wichai. Ze staat op de onderstaande foto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.