Mu-Ko Similan National Park in Phang Nga tijdelijk gesloten voor toerisme

Het hart van de Andaman in het Similan National Park

Phang Nga-

Het Mu-Ko Similan National Park in het Kuraburi-district in Phang Nga wordt tijdelijk gesloten voor toerisme.

Het Mu-Ko Similan National Park heeft hun jaarlijkse sluiting aangekondigd vanaf 16 meith tot oktober 14th als onderdeel van het begin van het moessonseizoen en voor herstel van het milieu.

Ondertussen is het Mu-Ko Surin National Park in Kuraburi-district, Phang Nga wordt tijdelijk gesloten voor toerisme. 

Mu-Ko Surin National Park in Phang Nga tijdelijk gesloten voor toerisme

Verschillende eilanden in het gebied van Mu-Ko Lanta National Park in Krabi worden tijdelijk voor verschillende perioden gesloten voor toerisme om het milieu te laten herstellen.

Eilanden in gebieden van Nationaal Park Mu-Ko Lanta in Krabi worden tijdelijk gesloten voor toerisme vanwege herstel van het milieu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.