Mu-Ko Surin National Park in Phang Nga tijdelijk gesloten voor toerisme

Phang Nga-

Het Mu-Ko Surin National Park in Phang Nga, ten noorden van Phuket, wordt tijdelijk gesloten voor toerisme.

Het Mu-Ko Surin National Park heeft hun jaarlijkse sluiting aangekondigd vanaf 16 meith tot oktober 14th elk jaar als onderdeel van het begin van het moessonseizoen en voor het herstel van het milieu.

Vanaf 15 oktober gaan ze weer open voor toerismeth tot mei 15th elk jaar. Ze hebben veel activiteiten en plaatsen om te bezoeken in de omgeving van het nationale park, zoals snorkelen, duiken, natuurlijke paden, vogels kijken, Morgan Village, Ao Chong Khad en Mai Ngam Beach bezoeken.

Ondertussen worden verschillende eilanden in het gebied van Mu-Ko Lanta National Park in Krabi, naast Phang Nga, tijdelijk voor verschillende perioden gesloten voor toerisme om het milieu te laten herstellen.

Eilanden in gebieden van Nationaal Park Mu-Ko Lanta in Krabi worden tijdelijk gesloten voor toerisme vanwege herstel van het milieu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.