UPDATE: Zoektocht gaat verder naar de 76-jarige vermiste Duitse toerist in Thalang, Phuket, die vermoedelijk de ziekte van Alzheimer heeft

Thalang-

  Er wordt verder gezocht naar een 76-jarige Duitse toerist in Phuket, die vermoedelijk de ziekte van Alzheimer heeft die het geheugenverlies beïnvloedt, en die sinds 9 mei 2022 vermist is.

Eerst ONS VORIGE VERHAAL:

Een 76-jarige Duitse toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang en relevante toeristenbureaus zijn naar haar op zoek en vragen het publiek om hulp.

76-jarige Duitse toerist vermist uit hotel in Thalang, relevante instanties vragen om hulp

BIJGEWERKT VERHAAL:

Een team van ambtenaren in Thalang onder leiding van de Thalang District Chief Bancha Tanooin, Thalang Police en anderen hebben gisteren (11 mei) hun zoektocht voortgezet.th) in het Maikhao-subdistrict.

Thalang District Chief Bancha vertelde The Phuket Express: "De toerist werd geïdentificeerd als mevrouw Barbara Elisabeth Monika Glag Lange, 76, een Duits staatsburger."

"We denken dat mevrouw Barbara zich de weg terug naar haar hotel niet kon herinneren na een wandeling, aangezien ze de ziekte van Alzheimer heeft, die naast andere gezondheidscomplicaties iemands herinnering en geheugen kan beïnvloeden." verklaarde chef Bancha.

“We werden door haar familieleden op de hoogte gebracht dat mevrouw Barbara vermist was in haar hotel. De laatste persoon die denkt dat ze met haar hebben gepraat voordat ze vermist werd, vertelde ons dat Barbara had gezegd dat ze naar een huis op een berg ging wandelen.” besloot chef Bancha.

Het was niet meteen duidelijk wie deze persoon was of hoe of waarom Barbara, met Alzheimer, alleen was gaan wandelen op een vreemde locatie. Bovendien was dit niet het eerste incident, aangezien Barbara naar verluidt ook enkele dagen voor de recente verdwijning was verdwenen, maar toen snel werd gevonden.

De zoektocht naar Barbara gaat vandaag door en is gecentreerd in het Mai Khao-gebied.

Iedereen die haar ziet of informatie heeft, kan contact opnemen met 062-8808112 van het Tourists Assistance Centre of 084-079-6279 Mr. Wichai. Ze is hieronder afgebeeld op een ongedateerde foto.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.