Storm slaat verschillende grote bomen omver, beschadigt drie huizen in Patong-Photo-tour

Patong-

  Sterke wind en zware regenval hebben vandaag (12 mei) verschillende grote bomen doen omvallen en drie huizen in Patong, Phuket beschadigdth).

Op Soi Na Nai in Patong waren vanmorgen meerdere massieve bomen afgebroken door flinke wind voordat ze landden en drie huizen beschadigden. Er werden echter geen gewonden gemeld.

Een team van medewerkers van het Disaster Prevention and Mitigation-kantoor van de gemeente Patong ging ter plaatse om bomen te kappen en te verwijderen uit het gebied. We laten u achter met de foto's van het incident, de exacte schatting van de financiële schade is niet gegeven door de relevante autoriteiten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.