Een nieuwe Smart Safety Zone van de politie gelanceerd nabij het Phuket Checkpoint in Tha Chatchai

Phuket -

  Deze week werd door de Tha Chatchai-politie in het Tha Chatchai-subdistrict, het district Thalang, een gloednieuwe Smart Safety Zone gelanceerd nabij het Phuket Checkpoint.

De politiechef van Tha Chatchai, kolonel Sompong Boonrat, vertelde de Phuket Express: “Ons project heet 'Chatchai Smart Safety 4.0'. Smart Safety Police patrouilleert rond beroemde toeristische gebieden en hotels in het subdistrict Tha Chatchai.”

“Elke zone wordt ingesteld voor niet meer dan twee vierkante kilometer. De politie patrouilleert in deze veiligheidszones met ons speciale politie 4.0-systeem, dat gebruik maakt van een verscheidenheid aan moderne technologie. We hebben ook lokale bewonersnetwerken zoals LINE-groepen om incidenten te melden, aangezien mensen deel uitmaken van het project om voor de veiligheid van toeristen te zorgen.” verklaarde kolonel Sompong.

Volgens de Royal Thai Police maakt de Smart Safety-zone gebruik van een combinatie van wetshandhaving, CCTV, wifi-controleposten en andere technologie om toeristen een betere ervaring te bieden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.