Patong Lifeguards patong nu 24 uur per dag op Patong Beach

FOTO: Patong Badmeester

Patong-

Patong Lifeguards patong nu 24 uur per dag op Patong Beach.

De heer Somprasong Sangchart, een vertegenwoordiger van de strandwachten van Patong, vertelde TPN-media: "Er zijn veel Thaise en buitenlandse toeristen op Patong Beach sinds na 1 meist het land liet het impopulaire Test and Go-programma vallen en verwelkomde veel buitenlandse toeristen. Watersporten zijn erg populair, vooral jetsken en parasailen.”

“We zorgen voor toeristen over de volledige lengte van ongeveer 2.8 kilometer van Patong Beach. Er zijn in totaal 31 strandwachten op 11 gebieden op Patong Beach. Ze patrouilleren 24 uur per dag op het strand.”

"Tijdens dit regenseizoen houden we de weersvoorspelling nauwlettend in de gaten om de huidige situatie in het water te zien, voordat we besluiten rode vlaggen te plaatsen voor de vlaggen 'NIET ZWEMMEN HIER' of 'HIER ZWEMMEN'." Somprasong besloot.

De hernieuwde aanwezigheid van strandwachten op Patong Beach komt omdat Phuket-functionarissen de veiligheid van toeristen als een topprioriteit beschouwen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.