Vrouw sterft na aangevallen te zijn in Thalang, Phuket door honden van haar broer

Thalang, Phuket –

  Een vrouw is doodverklaard nadat ze vanmorgen (10 mei) in een huis in het Thalang-district werd aangevallen door de honden van haar broer.th).

De hulpdiensten werden om 10 uur op de hoogte gebracht van het incident in een woning in Baan Bang Pae in het deeldistrict Paklok.

Ze kwamen bij het huis aan en vonden het lichaam van de vrouw die later werd geïdentificeerd als mevrouw Sarinrat Laongpanitchakun, 38, hevig bloedend op een balkon voor het huis. Er werden ongeveer drie ernstige wonden gevonden in haar nek aan de linkerkant, die waarschijnlijk van hoektanden waren. Er werd bloed gevonden op het haar en de mond van de twee honden.

Mevr. Supakwee Tortip, 38, vertelde de Phuket Express: “Ze was mijn collega. Ik belde haar om 7:00 uur maar kreeg geen antwoord. Ik kwam naar haar huis waar ze met haar familie woonde. Op dat moment was ze alleen, haar andere familieleden waren in Bangkok. Ik ging haar huis binnen nadat ik geen reactie had gekregen door op de deur te kloppen en haar te roepen, omdat ik me zorgen maakte over haar gezondheid en ze nog nooit zo lang was weggegaan zonder met me te praten. Ik was geschokt toen ik ontdekte dat ze dood was in de buurt van een hondenkooi.”

“De twee Thaise honden zijn ongeveer een jaar oud en zijn van haar broer. Normaal gesproken. de honden waren niet woest. Mevrouw Sarinrat had Myasthenia Gravis (spierzwakte) opgelopen, maar ze kan lopen. Ze is misschien op een van de honden gevallen terwijl ze hem in de kooi aan het voeren was. De hond was bang voordat hij haar aanviel.” verklaarde Supakwee.

Het ras van de honden of hun lot werd niet meteen duidelijk gemaakt door Supakwee. Sarinrats broer zou vanmiddag vanuit Bangkok naar Phuket zijn gehaast.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.