'SAMUI SUMMER JAZZ FESTIVAL 2022' tickets beschikbaar

Ko Samui, Surat Thani –

BOEKINGEN NU OPEN VOOR KOH SAMUI JAZZ FESTIVAL 'SAMUI SUMMER JAZZ 2022' VANAF 7 JUNITH - 12th.

Er zijn nu online tickets beschikbaar voor het 6-nachtenprogramma van internationale topjazzvoorstellingen in de toonaangevende resorts en clubs van het eiland.   

(Koh Samui, Thailand – 9 mei)h 2022) – Tickets voor het 6-nachtenprogramma voor de 'Samui Zomerjazz 2022' muziekfestival zijn nu online te boeken via www.samuisummerjazz.com of op Google Formulieren. https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Zes afzonderlijke evenementen in zes van de toonaangevende 5-sterrenresorts en clubs van het eiland beginnen met de openingsavond georganiseerd door de W Koh Samui en presenteren een uitstekende line-up van internationale jazz- en wereldmuziekartiesten uit Nederland, de VS en Thailand.

Concerten hebben elk twee sets van elk 50 minuten en het gastresort of de club biedt drankjes en hapjes, of een lunch- of dinerbuffet als een pakket voor kaarthouders. Programma- en pakketdetails worden hieronder gemarkeerd:

Festivalprogramma | 7 junith naar 12th

Dinsdag juni 7th | Openingsnacht

W Koh Samui presenteert het New York Round Midnight Orchestra | deur gaat open om 18:30 uur  

www.wkohsamui.com

Rond Middernacht Orkest: https://newyorkroundmidnight.com/

Tickets vanaf THB 1,500 netto voor drankjes en hapjes. Voor andere ticketprijzen en om te boeken: https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Woensdag, juni 8th

U Samui presenteert Paul van Kessel in Concert | deur gaat open 18:30 uur  

www.usamui.com

Paul van Kessel- https://www.paulvankessel.com/home

Tickets vanaf THB 1,000 netto voor drankjes en canapé, THB 1,500 netto voor diner en drankjes. Om tickets te reserveren:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Donderdag, juni 9th

SEEN Beach Club Samui presenteert de Saskia Laroo Band “Jazz meets Hip Hop” | deur gaat open om 18:30 uur  

https://www.seenbeachclubsamui.com/

Saskia Laroo Band – www.saskialaroo.com

Tickets vanaf THB 1,800 netto voor drankjes en hapjes. Om tickets te reserveren:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Vrijdag, juni 10th

SALA Samui Chaweng Beach presenteert Deborah Carter met het Ben van den Dungen Quartet |  deur gaat open om 18:30 uur  

https://www.salahospitality.com/chaweng/

Deborah Carter en het Ben van den Dungen Kwartet – https://deborahcarter.com/

Tickets vanaf THB 1,450 netto voor drankjes en hapjes. Om tickets te reserveren:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Zaterdag, juni 11th

Santiburi Koh Samui presenteert Alexander Beets Quintet en Koh Mr Saxman | deur gaat open 18:30 uur  

https://santiburisamui.com/

Alexander Beets Quintet en internationale jazzvocaliste Nathalie Schaap – https://alexanderbeets.com [https://alexanderbeets.com];

Tickets vanaf THB 2,500 netto voor drankjes en buffet. Om tickets te reserveren:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Zondag juni 12th | Grote finale

Melia Koh Samui Zondagsbrunch “Summer Jam” met Nathalie Schaap & Koh Mr Saxman | deur opent 12:00 uur

 https://www.melia.com/en/hotels/thailand/koh-samui/melia-koh-samui/index.htm

Tickets vanaf THB 2,990 netto voor brunchen. Om tickets te reserveren:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Nederland, Den Haag, maart 2014
Ellister van der MOlen, trompettist
Foto: Merlijn Doomernik

Marius Bieten

Het festival keert terug naar Koh Samui na een onderbreking van 8 jaar en wordt gepresenteerd door SKÅL International Koh Samui en gesponsord door Imagine Samui in samenwerking met de stichting SOS [Sisters on Samui]. Een deel van de opbrengst van het festival gaat naar stichting SOS.  www.sistersonsamui.com

'Samui Zomerjazz 2022'  maakt deel uit van de SKÅL International Thailand  #HerOntdekThailand toerisme herstel campagne en in het bijzonder de #HerDiscoverSamui promotie-initiatief om de terugkeer van het toerisme naar het eiland te ondersteunen.

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met het Amersfoort Jazz Festival (Nederland) en gekoppeld aan JAZZNL of the Netherlands en het WORLD JAZZ NETWORK.

Ga voor meer informatie en boekingen naar de officiële festivalwebsite:  www.samuisummerjazz.com

Facebook: SamuiSummerJazz

Instagram: SamuiSummerJazz

Over JazzNL [ https:jazznl.com]

Opgericht in 2005. Stichting JazzNL initieert, organiseert en ondersteunt projecten namens Dutch World Jazz en geïmproviseerde muziek, verbindt internationale jazznetwerken en verkent wereldwijd nieuwe jazzmarkten. De belangrijkste projecten zijn de World Jazz Conference en het jaarlijkse Amersfoort Jazz Festival in Nederland. JazzNL organiseert zogenaamde 'Jazz Expeditions': bilaterale samenwerking tussen Nederlandse jazzartiesten en een bruisend World Jazz netwerk in het buitenland.

Over het World Jazz Network [ https://worldjazznetwork.com/]

Het World Jazz Network is een samenwerkingsverband tussen podia, festivals en andere smaakmakers in de wereldwijde jazzindustrie met als doel bruggen te bouwen tussen publiek over de hele wereld. Het is een organisator, promotor, doener, muzikant en vooral muziekliefhebber. De organisatie komt elk jaar samen op de World Jazz Conference, JazzNL, en wordt gehost door Amersfoort Jazz Festival in Nederland.

 Over SKAL International Koh Samui [https://kohsamui.skal.org/]

 SKAL Koh Samui is de Samui-afdeling van de wereldwijde reis- en toerismeorganisatie SKAL International - 's werelds grootste internationale groep die alle takken van de reis- en toerismesector verenigt. Het heeft momenteel 13,000 leden wereldwijd. Er zijn momenteel zes SKAL International Clubs actief in heel Thailand in Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin, Phuket, Krabi en Samui. www.skal.org

 

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.