Phuket, Phang Nga en Krabi organiseren 'Aqua Lumina'-evenement om toerisme te stimuleren

Phuket, Phang Nga, Krabi –

  'Aqua Lumina', het "prachtige fluorescerende onder de Andaman Zee" (de slogan van de organisator) zal deze maand en volgende maand worden gehouden in Phuket, Phang Nga en Krabi.

Gisteren (9 mei) vond de persconferentie plaatsth) in Central World in Bangkok en werd geleid door de minister van Toerisme en Sport Phiphat Ratchakitprakar, de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en andere relevante functionarissen.

Phiphat zei: “Dit is een goed moment om het toerisme te stimuleren, aangezien meer buitenlandse toeristen Thailand en toeristische provincies bezoeken, vooral in het Andaman-gebied Phuket, Phang Nga en Krabi. We verwachten dat minstens 90,000 Thais en buitenlanders zullen deelnemen aan de evenementen die minstens 700 miljoen baht zullen opleveren.”

Gouverneur Narong van Phuket vertelde de Phuket Express: "Het evenement zal vanaf 20 mei in Phuket worden gehoudenth tot mei 31st aan het Nai Han-strand in het subdistrict Rawai, het district Mueang Phuket.”

“Het evenement in Phuket zal plaatsvinden onder het concept 'Andaman Land of Guardians'. Licht en geluid presenteren het prachtige landschap van de Andamanse Zee. Het evenement is ook bedoeld om mensen aan te moedigen zich meer te bekommeren om stranden, zeeën en het milieu.”

Het evenement wordt vanaf 27 mei gehouden in Phang Ngath tot en met juni 12th op het Memories Beach in Khao Lak terwijl in Krabi wordt gehouden vanaf 14 meith tot mei 25th bij HTMS Lanta Museum en bij de provinciale administratieve organisatie van Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.