Auto-ongeluk Phuket brengt drie elektriciteitspalen naar beneden en veroorzaakt urenlange lokale stroomuitval

Phuket -

Een SUV-bestuurder crashte tegen een elektriciteitspaal, waardoor in totaal drie elektriciteitspalen naar beneden kwamen, wat gisteren voor vele uren een plaatselijke stroomuitval veroorzaakte.

De politie van Kathu werd gisteren (9 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op nummer 3030 Road (Kathu – Nakoh). Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een witte SUV tegen een elektriciteitspaal was gebotst.

In totaal zijn door de crash drie elektriciteitspalen naar beneden getrokken. De onbekende bestuurder liep slechts lichte verwondingen op.

Medewerkers van de provinciale elektriciteitsautoriteit sloten de stroom af tijdens het repareren en repareren van de drie elektriciteitspalen, wat een plaatselijke stroomonderbreking voor vele uren veroorzaakte. Vanwege het ongeval was de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer en zijn er omleidingen ingesteld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.