Studie beoordeelt Thailand als vierde meest aantrekkelijke reisbestemming ter wereld, met Thaise massage als meest populaire activiteit

nationaal — 

Visa Global Travel Intentions Study heeft Thailand beoordeeld als de 4e meest aantrekkelijke reisbestemming met Thaise massage verkozen tot de meest populaire activiteit door toeristen.  

Thailand wordt voorafgegaan door de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en India. De studie wijst er ook op dat Bangkok, Phuket, Chiang Mai en Hua Hin de meest online gezochte bestemmingen zijn om te ontspannen, te ontsnappen aan de drukte en buitenactiviteiten.  

Bovendien is volgens het onderzoek Thaise massage de meest populaire activiteit voor toeristen, gevolgd door Thais eten, ontspannen in een resort en cultureel reizen. Volgens het onderzoek van Pacific Asia Travel Association, ook wel PATA genoemd, zal het aantal internationale toeristen eind 46.96 naar verwachting 2024 miljoen bedragen. TPN merkt op dat dit ambitieuze doel een record zou zijn als het gehaald zou worden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/