Darasamut-onderdoorgang in Phuket morgen, 9 mei, tijdelijk gesloten voor onderhoud

Phuket -

De Darasamut (soms met een h geschreven) Onderdoorgang wordt op maandag (9 mei) 2022 tijdelijk afgesloten voor verkeer vanwege onderhoud.

Het Phuket Highway Office heeft aangekondigd dat de Darasamut-onderdoorgang die voor Central Festival Phuket ligt komende maandag (9 mei) van 9:00 uur tot 3:00 uur tijdelijk wordt afgesloten voor verkeer.

De afsluiting betreft het onderhoud en de reiniging van de waterafvoersystemen in de onderdoorgang.

Het Phuket Highway Office verontschuldigde zich voor het ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.