62-jarige bestuurder ernstig gewond na aanrijding motor met sedan in Phuket Town

Phuket -

Een 62-jarige mannelijke bestuurder is afgelopen weekend ernstig gewond geraakt nadat zijn motor op een kruispunt in Phuket Town in aanvaring kwam met een sedan.

Hulpdiensten werden eind vorige week in de vroege namiddag op de hoogte gebracht van het ongeval op een kruising met Chumphon Road die kruiste met Thep Kasattri Road nabij een school in Phuket Town.

Een medewerker van een nabijgelegen autogarage probeerde een hydraulische machine te gebruiken om de sedan omhoog te hijsen terwijl hij wachtte op hulpdiensten om de mannelijke motorrijder te helpen, die onder het voertuig vastzat. Een helm bedekte nog steeds het hoofd van de motorrijder.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de mannelijke motorrijder aan, die later werd geïdentificeerd als de heer Somphong Rattakai, 62, nog steeds onder het voorwiel van de sedan op de weg. In de buurt vonden ze zijn zwaar beschadigde motor.

Op de CCTV-beelden die gisteren werden vrijgegeven, is te zien dat de motorbestuurder, Somphong, de weg overstak bij de kruising. De sedan die uit een rechte lijn kwam, botste tegen de motorfiets, waardoor Somphong werd aangereden en onder het voertuig viel.

De bestuurder van de sedan werd niet geïdentificeerd door de politie en weigerde met de lokale pers te praten.

De politie van Phuket zet haar onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.