26e Phuket Bike Week wordt gehouden van 13 mei tot 15 mei

Phuket -

Phuket Bike Week 26 wordt gehouden vanaf 13 meith tot mei 15th, 2022 in de wijk Thalang!

Vrijdag (6 mei) vond de persconferentie plaatsth) in het stadhuis van Phuket onder leiding van de vice-gouverneur van Phuket Pichet Panapong.

Vice-gouverneur Pichet vertelde The Phuket Express: "PHUKET BIKE WEEK 2022 valt dit jaar onder het concept 'New Normal Ride Together'. Het evenement wordt gehouden in The Play Yard Phuket in het subdistrict Mai Khao.”

“Het evenement is bedoeld om het toerisme in Phuket te stimuleren door speciale traditionele en prachtige stranden en de zee in Phuket te presenteren en om de lokale economie en gemeenschappen te helpen ondersteunen. ”

“Er zullen veel activiteiten zijn, zoals de Miss Phuket Bike Week Contest, Motorcycle Contest, American Car Show, Marine Sports-activiteiten en concerten van Thaise zangers en bands. Het evenement zal plaatsvinden onder Covid-19-metingen.”

“De No.1 Phuket Bike Week Official Convey Ride vindt plaats op zaterdag 14 meith van 4:00 tot 5:00 uur, vertrek van het Phuket Check Point naar de Play Yard Mai Khao, in totaal 12 kilometer en ongeveer 30 minuten.”

“De No.2 Phuket Bike Week Official Convey Ride vindt plaats op zondag 15 meith van 3 uur tot 00 uur, een vertrek van de Play Yard in Mai Khao naar Chalong Pier en de Promthep Cape in Rawai, wat 6 kilometer en ongeveer anderhalf uur zal zijn.

"We verwachten ongeveer 2,000 motorfietsen met 20,000 Thais en buitenlanders om deel te nemen aan de Phuket Bike Week en zullen minstens 200,000,000 baht genereren."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.