76-jarige Duitse toerist gered nadat hij verdwaald was op Nai Yang Beach, Thalang, derde verdwaalde toerist in een maand op Phuket

Phuket -

  Een 76-jarige Duitse toerist is gered nadat hij gisteravond (5 mei) verdwaald was geraakt op Nai Yang Beach in Thalang.

De toeristenpolitie van Phuket kreeg om 8 uur een melding van de verdwaalde toerist vanuit een restaurant in de buurt van een hotel op Nai Yang Beach in het Sakoo-subdistrict. Ze kwamen aan bij het restaurant en vonden de 50-jarige man, een Duitse toerist, die kletsnat was. Zijn naam werd niet gegeven door de toeristenpolitie van Phuket.

De Duitse toerist kwam het restaurant binnen om hulp te vragen omdat hij zich de weg terug naar zijn hotel niet kon herinneren of waar hij precies was. Bovendien sprak de Duitse toerist noch Engels, noch Thais en alleen Duits. Een tweede behulpzame Duitse toerist in de buurt hielp de toeristenpolitie van Phuket om met de man te communiceren.

Het duurde ongeveer een uur voordat de toeristenpolitie van Phuket het hotel identificeerde waar de Duitse toerist verbleef, en ze boden hem vervolgens een gratis reis aan, zoals hieronder te zien, terug naar zijn woning. Het was niet duidelijk of de toerist medische aandoeningen had waardoor hij verdwaalde en zich niet meer kon herinneren waar hij was of waar zijn hotel zich bevond.

Dit is de derde verloren toerist in Phuket in korte tijd, zoals hieronder te zien is.

Ondertussen is een Amerikaanse toerist, 68 jaar oud, gered nadat hij vorige maand 29 april verdwaald was in een jungle in het Thalang-districtth.

Amerikaanse toerist gered nadat hij verdwaald was in de Thalang-jungle in Phuket

Een 21-jarige Duitse toerist is gered nadat hij op 2 mei vast kwam te zitten tussen verschillende grote rotsen tijdens een wandeling in een bos in het Thalang-districtnd2022.

Jonge Duitse toerist gered nadat hij vast kwam te zitten tussen grote rotsen tijdens een wandeling in het Thalang-bos in Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.