UPDATE: Toeristen genieten nog steeds van Kamala Beach nadat Oekraïens-Thaise jongen gewond is geraakt door zeedier, zegt Kathu District Chief

Kamala-strand, Phuket –

  De Kathu District Chief bezocht Kamala Beach in het Kathu district opnieuw nadat een 8-jarige Oekraïense jongen gewond was geraakt door een zeedier. Thaise en buitenlandse toeristen konden nog steeds genieten van het strand en zwemmen in het water.

Er zijn borden geplaatst op Kamala Beach in het Kathu-district om te waarschuwen voor wat ambtenaren "schadelijke en giftige zeedieren" noemen.

UPDATE: Borden geplaatst op Kamala Beach, Phuket om schadelijke zeedieren te waarschuwen

dinsdag (3 mei)rd), ging de Kathu District Chief Siwat Rawangkun weer naar Kamala Beach. Hij vertelde The Phuket Express: “We hebben een boot die rond het strand patrouilleert op zoek naar mogelijk gevaarlijke dieren. We willen de veiligheid zowel op het strand als in de zee waarborgen.”

"Thaise en buitenlandse toeristen en inwoners genieten nog steeds van het spelen op het strand en in het water zoals gewoonlijk, ondanks het nieuws over een omstreden zeedier dat een jongen bijt", aldus Siwat.

de jongen, ondertussen lijkt hij te genieten van zijn hernieuwde roem en vertelt hij zijn verhaal opnieuw en zegt dat hij niet bang is om het incident te volgen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.