UPDATE: Canadese verdachte die naar verluidt Canadees/Indiase man in Phuket heeft vermoord, sterft bij vliegtuigcrash in Canada

Canada-

  Een gezochte Canadese verdachte die naar verluidt een Canadees-Indiase man in Phuket heeft vermoord vanwege vermeende georganiseerde misdaad en bendegeschillen, is afgelopen weekend omgekomen bij een vliegtuigcrash in Ontario, maar werd voor het eerst gemeld aan de pers op dinsdag 3 mei 2022.

Onze vorige verhalen:

Een Canadese man werd op 10 februari doodgeschoten met ongeveer 4 kogelwonden op zijn lichaam in een villa met zwembad in Phuketth2022.

Er is een 'Red Notice'-arrestatiebevel uitgevaardigd voor twee gezochte vermeende buitenlandse schutters die worden beschuldigd van het doden van een Canadees-Indiase onderdaan in een villa in Phuket eind januari, meldde de Royal Thai Police op 12 februari.th2022.

Bijgewerkt verhaal:

dinsdag (3 mei)rd) meldden veel persbureaus in Canada dat op 30 aprilth, 2022 de Combined Forces Special Enforcement Unit van British Columbia (CFSEU-BC) zei: Gene Karl Lahrkamp omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Ontario.

Lees voor meer informatie het onderstaande rapport van de bijbehorende wereldwijde pers.

BC voortvluchtige gezocht voor dood van man in Thailand sterft bij vliegtuigcrash in Ontario

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.