Verdachte gearresteerd nadat hij naar verluidt een tas had weggegrist van een Britse toerist in Ao Nang, Krabi

Krabi-

  Een verdachte is gearresteerd nadat hij naar verluidt een tas met een mobiele telefoon, 10,000 baht contant en creditcards had weggenomen van een vrouwelijke Britse toerist terwijl ze aan het wandelen was in het Ao Nang-district, Krabi.

Een team van de provinciale politie van Krabi, de politie van Ao Nang en de toeristenpolitie van Krabi hebben de heer Panuwit, 'Noom' Pakamart, 37 uit Krabi gearresteerd. Bij hem werden een tas, een mobiele telefoon, elektronische kaarten en hotelkamersleutels in beslag genomen die volgens de politie van de toerist waren.

De arrestatie volgde op de vrouwelijke Britse toerist (de Phuket Express houdt haar naam achter.) die aangifte deed bij de politie van Ao Nang.

Dat vertelde ze zondag (1 mei) aan de politiest) om 1 uur liep ze met haar vriend in de buurt van een moskee in Ao Nang. De verdachte, die op een motor reed, zou haar tas met een mobiele telefoon, 50 baht contant geld, een creditcard en een rijbewijs hebben weggenomen voordat ze wegreed.

De politie zette het onderzoek voort en uiteindelijk identificeerden ze de verdachte met behulp van cameratoezicht. Er werd een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Krabi uitgevaardigd voor Panuwit en hij werd gearresteerd in zijn huis in het Nuea Klong-district in Krabi.

Panuwit werd naar het politiebureau van Ao Nang gebracht om te worden beschuldigd van diefstal. Het was niet meteen bekend of hij een advocaat had en hij sprak niet met de pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.