Verdachte gearresteerd nadat hij tas zou hebben gestolen van een Britse toerist in Ao Nang, Krabi

Krabi-

  Een verdachte is gearresteerd nadat hij naar verluidt een tas met een mobiele telefoon, 10,000 baht in contanten en creditcards van een vrouwelijke Britse toerist had weggerukt terwijl ze in het district Ao Nang, Krabi, liep.

Een team van de provinciale politie van Krabi, de politie van Ao Nang en de toeristenpolitie van Krabi hebben de heer Panuwit, 'Noom' Pakamart, 37 uit Krabi gearresteerd. Bij hem werden een tas, een mobiele telefoon, elektronische kaarten en hotelkamersleutels in beslag genomen die volgens de politie van de toerist waren.

De arrestatie volgde op de vrouwelijke Britse toeriste (The Phuket Express houdt haar naam achter) die aangifte deed bij de politie van Ao Nang.

Ze vertelde de politie op zondag (1 mei)st) om 1:50 liep ze met haar vriend in de buurt van een moskee in Ao Nang. De verdachte, die op een motorfiets reed, zou haar tas met daarin een mobiele telefoon, 10,000 baht contant geld, een creditcard en een rijbewijs hebben weggerukt voordat hij wegreed.

De politie zette het onderzoek voort en uiteindelijk identificeerden ze de verdachte met behulp van camera's. Een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Krabi werd uitgevaardigd tegen Panuwit en hij werd gearresteerd in zijn huis in het Nuea Klong-district in Krabi.

Panuwit werd naar het politiebureau van Ao Nang gebracht om te worden beschuldigd van diefstal. Het was niet direct bekend of hij een advocaat had en hij sprak niet met de pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.