Vijf mensen gered van een auto-ongeluk door twee passerende Thaise Royal Navy-zeilers in Surat Thani

Soerat Thani —

  Vijf mensen die vastzaten in hun auto na een ongeval in Surat Thani, werden gered door twee passerende Thaise Royal Navy-zeilers die maandag op hun reis naar huis waren.

Maandag 2 mei, rond 1.00 uur, waren de Thaise Royal Navy matrozen Wanchai Kangtin en Adisorn Praiwan van het Maritieme Militaire Politie Regiment op weg om hun geboorteplaats te bezoeken toen ze een blauwe Toyota Fortuner tegenkwamen aan de kant van de weg in Khao Sok National Park, Surat Thani.

De agenten gingen toen de auto inspecteren en ontdekten dat er vijf mensen, drie mannen en twee vrouwen, in zaten. Volgens de verklaring van de bestuurder verloor hij de macht over het stuur door een gladde weg, waardoor de auto meerdere keren begon te tollen en de deuren insloeg, waardoor deze niet meer geopend kon worden.

De agenten moesten het portier aan de bestuurderszijde openwringen om alle vijf de slachtoffers te redden, maar twee passagiers raakten gewond: een met een grote snee in de rug en de andere met duizeligheid. Alle slachtoffers werden overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis voor behandeling en een medische check-up voor de niet-gewonden.

De twee marinemannen vertelden dat Thailand het regenseizoen nadert, dus chauffeurs moeten hun voertuig controleren voordat ze vertrekken en voorzichtig rijden. De twee mannen kregen allebei veel lof op Thaise sociale media voor hun hulp.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.