UPDATE: Phuket-taxichauffeur betwist het aanraken van het been van een jong Australisch meisje bij een viraal incident

Phuket -

Een taxichauffeur in Phuket heeft beweringen betwist dat hij het been van een minderjarige op ongepaste wijze heeft aangeraakt nadat een Australische toerist aangifte had gedaan bij de politie van Phuket over de man die naar verluidt het been van zijn dochter ongepast had aangeraakt in een taxi op een parkeerplaats in een winkelcentrum in het Mueang Phuket District over het afgelopen weekend.

Ons vorige verhaal:

Op mei 1st Luitenant-kolonel Nannapat Malai van de Cherng Talay-politie in Thalang meldde dat een 44-jarige mannelijke Australische toerist die verbleef in een hotel in Bang Tao Beach in Cherng Talay, in het district Thalang. (The Phuket Express houdt zijn naam achter) heeft op 30 april aangifte gedaan bij de politieth over het vermeende incident.

Verhaal bijwerken:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermpan Sirikong, vertelde gisteren (2 mei) aan The Phuket Express: "We hebben de taxichauffeur ondervraagd die betrokken was bij de beschuldigingen van een Australische toerist. Hij beweert dat hij het been van het meisje niet heeft aangeraakt en alleen zijn vinger heeft gebruikt om licht in de broek van het meisje te porren, wat volgens hem een ​​normaal gebaar was en niet ongepast nadat ze hem had gevraagd of haar broek mooi was.”

"We hebben echter contact opgenomen met het consulaat van de Australische toerist en zullen vragen of ze verdere actie willen ondernemen tegen het incident." verklaarde generaal-majoor Sermpan.

“We hebben de zaak ook naar het Phuket Land Transport Office (PLTO) gestuurd om te kijken of ze actie zullen ondernemen. We denken dat het gedrag van de taxichauffeur ongepast was, ongeacht zijn beweringen.” Generaal-majoor Sermpan besloot.

De Phuket Express merkt op dat de naam van de taxichauffeur niet is vrijgegeven door de politie van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.