Thaise minister van Toerisme en Sport zit "Seafood & Sports Festival 2022" voor in Phuket

Phuket -

  De minister van Toerisme en Sport, Phiphat Ratchakitprakarn, zat afgelopen weekend, 2022 april, de openingsceremonie voor van het "Seafood & Sports Festival 30" in Bang Maruan Lagoon, Phuket.

Het evenement werd georganiseerd door de gemeente Si Sunthon en de provinciale autoriteit van Phuket voor het 87-jarig jubileum van het Nawamindraracha Park (Bang Maruan Lagoon) van 30 april tot 1 mei onder de nieuwe normale Covid-19-preventieprocedures, waaronder zaken als verplicht masker dragen en temperatuur controles.

Phuket Vice-gouverneur Anupap Rodkwan Yodrabam onthulde dat de pandemische situatie van Covid-19 een cruciale invloed had gehad op de belangrijkste economische aspecten van Phuket, waaronder toerisme, handel, investeringen en consumptie.

Anupap vertelde The Phuket Express: "Daarom was het noodzakelijk om de toeristische sector en andere gerelateerde sectoren te ontwikkelen om hun bedrijf met hoge waarde en duurzaamheid te runnen, en om de waarde te ontwikkelen van producten, diensten en visproducten die gerelateerd waren aan toerisme. en om de fundamentele economie te versterken die de nationale economie in de volgende stap zou kunnen helpen ontwikkelen.”

"Seafood & Sports Festival 2022" bevatte meer dan 100 lokale ondernemers in Si Sunthon die voedsel en andere producten kwamen verkopen. Er waren 4 zones: Zone 1 – Lokaal voedsel; Zone 2 - Zeevruchten; Zone 3 – Producten van de gemeenschap; en Zone 4 – algemene goederen en foodtrucks. Tijdens het evenement waren er ook live muziekoptredens op het podium.

De organisatoren verklaarden aan The Phuket Express dat het evenement over het algemeen een groot succes was.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.