Buitenlandse passagiers nemen aanzienlijk toe op Phuket International Airport op de eerste dag nadat Test and Go is vervallen

Phuket-

Volgens luchthavenfunctionarissen is het aantal buitenlandse passagiers op Phuket International Airport aanzienlijk gestegen op de eerste dag van de Test and Go-annulering.

Gisteren, 1 mei, arriveerden buitenlandse passagiers in een gestage stroom op de internationale terminal van Phuket International Airport nadat de impopulaire Test and Go-regelgeving eindelijk was geannuleerd. Volgens het rapport arriveerden gisteren bijna 4,400 mensen van 29 vluchten op de luchthaven, en dit cijfer zou deze maand naar verwachting stijgen tot 5,000 per dag met ongeveer bevestigde 27 internationale vluchten per dag. 

Monchai Tanot, de directeur van Phuket International Airport, vertelde TPN-verslaggevers dat de luchthaven in lijn was met de Test and Go-annulering. De eerste aankomst was een Doha-Phuket Qatar Airways vlucht met 324 passagiers die de luchthaven zeer snel konden verlaten. Hij zei dat het algehele resultaat van vandaag bevredigend was, en sommige passagiers gaven zelfs commentaar op hoe goed en comfortabel de service was.

TPN merkt op dat Thailand Pass, een ander impopulair programma, blijft bestaan, maar de papierwerkvereisten zijn aanzienlijk verminderd en dit programma kan in de nabije toekomst worden uitgefaseerd.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.