Australische toeristen dienen politierapport in nadat een taxichauffeur in Phuket het been van zijn 15-jarige dochter op ongepaste wijze zou hebben aangeraakt

Phuket -

  Een Australische toerist heeft aangifte gedaan bij de politie nadat een taxichauffeur in Phuket het afgelopen weekend het been van zijn dochter op ongepaste wijze in een taxi zou hebben aangeraakt op een parkeerplaats in een winkelcentrum in het Mueang Phuket District.

Gisteren (1 mei)st), meldde luitenant-kolonel Nannapat Malai van de Cherng Talay-politie in Thalang dat een 44-jarige mannelijke Australische toerist die verbleef in een hotel in Bang Tao Beach in Cherng Talay, in het district Thalang. (The Phuket Express houdt zijn naam achter) heeft op 30 april aangifte gedaan bij de politieth over het vermeende incident.

De toerist vertelde de politie op 29 aprilth omstreeks 12:10 uur raakte een taxichauffeur het been van zijn 15-jarige dochter in een taxi ongepast aan terwijl deze geparkeerd stond op een parkeerplaats van een winkelcentrum in Mueang Phuket.

De toerist zei dat hij geen juridische stappen wil ondernemen tegen de taxichauffeur omdat hij op 30 april terugkeerde naar Australiëth. Wel wilde de toerist het incident bij de politie vastleggen.

De Cherng Talay-politie vertelde de bijbehorende Phuket-pers dat ze contact hebben opgenomen met de Phuket Tourist-politie om het te onderzoeken. Ze hebben de taxichauffeur geïdentificeerd en hij wordt ondervraagd, hoewel zijn naam niet aan de pers is vrijgegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.