Phuket verlengt de drinkuren in 'restaurants' tot middernacht vanaf XNUMX mei

Phuket-

Phuket heeft officieel ingestemd met een verlenging van de drinkuren in "restaurants" tot middernacht vanaf 1 meist2022.

Ten eerste als referentie:

Thaise regering annuleert Test and Go en versoepelt legale drinkuren.

Gisteren (29 april)th), gaf de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, het bevel. 'Restaurants' mogen vanaf 1 mei tot middernacht alcoholische dranken schenkenst2022.

De Phuket Express merkte op dat voorheen 'restaurants' alcohol mochten schenken tot 11:00 uur. De drinkuren worden nu met een uur verlengd.

Uitgaansgelegenheden, waaronder bars, pubs, nachtclubs, gogo's, karaokelounges en andere soortgelijke bedrijven, blijven echter wettelijk gesloten. Alleen aangepaste omgebouwde restaurants met de juiste certificeringen die door de autoriteiten zijn goedgekeurd, mogen legaal opereren, hoewel de handhaving in de praktijk kan variëren.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.