Minister van Toerisme en Sport bezoekt Phuket om te bespreken hoe Phuket een "hoogwaardige" toeristische bestemming wordt voor kwaliteitstoeristen

Phuket-

De minister van Toerisme en Sport bezocht Phuket om een ​​Global GBAC Star af te leveren en hielp de autoriteiten bij het bedenken van een strategie om Phuket om te vormen tot een hoogwaardige toeristische bestemming voor kwaliteitstoeristen. 

Vandaag, 28 april, in het Novotel Phuket City Phokeethra Hotel, zat de heer Pipat Ratchakitprakarn, minister van Toerisme en Sport, een ceremonie voor om een ​​GBAC Star of Global Biorisk Advisory Star te overhandigen aan vertegenwoordigers van Phuket en hield hij een toespraak over het veranderen van Phuket in een high-end -waarde toeristische bestemming. De ceremonie van vandaag werd ook bijgewoond door de gouverneur van Phuket, de heer Narong Vunziew en mevrouw Nuansamorn Unhaprateep, docent aan de Faculteit Internationale Studies, Prince of Songkla University. 

Mevr. Nuansamorn verklaarde dat haar universiteit een project heeft uitgevoerd om de internationale sanitaire normen toe te passen op de toeristenindustrie om de hygiënische veiligheid voor alle bezoekers te verbeteren. Ze zei dat de GBAC Star is in Amerika opgericht door ISSA- The Worldwide Cleaning Industry Association met meer dan 1,600 toeristische ondernemers of instellingen wereldwijd die deze certificering hebben gekregen.    

 

De heer Narong zei namens de inwoners van Phuket dat hij dankbaar was voor het bezoek van de minister vandaag en voor zijn constante steun tijdens Covid-19. Hygiëne was erg belangrijk voor bezoekers en Phuket zou veel baat hebben bij dit project omdat Phuket veel reputatie zou krijgen en meer internationaal zou worden gestandaardiseerd, concludeerde de heer Narong. 

De minister, de heer Pipat, verklaarde dat de GBAC Star Phuket zou helpen om te concurreren met andere landen, over het veranderen van Phuket in een hoogwaardige toeristische bestemming. Hij zei ook dat het Ministerie van Toerisme en Sport zich concentreerde op vijf toerismefactoren om Phuket tot een hoogwaardige toeristische bestemming te maken, waaronder wellnesstoerisme, zakelijk toerisme, strand- en zeetoerisme, ecotoerisme en cultureel toerisme. Dit, zo concludeerde de minister, zou op de lange termijn "kwaliteitstoeristen" aantrekken met een hoog bestedingspotentieel.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.