Patong verkeerspolitieagent draagt ​​gewonde man op zijn rug in veiligheid na een motorongeluk op Patong Hill, incident gaat viraal

Patong, Phuket –

Een jonge Patong Verkeerspolitieagent droeg een gewonde op zijn rug en verplaatste de gewonde van een ongeval op Patong Hill, waar naar verluidt een natte weg ervoor zorgde dat vanmorgen (26 april) ongeveer tien motorfietsen van de heuvel vielen.th).

De daad ging later viraal op sociale media en verdiende veel lof, toen andere bestuurders in de buurt het incident registreerden.

Om ongeveer 9 uur vanmorgen op Patong Hill, na een vroege regenbui, zijn naar verluidt ongeveer tien motorfietsen van de weg gevallen. Een gewonde, wiens identiteit op hun verzoek werd achtergehouden, kon niet van de plaats van het ongeval komen.

Een jonge verkeerspolitieagent nam de gewonde vervolgens op zijn rug en liep ongeveer 200 meter van de plaats delict naar de veiligheid. Door het ongeval liep het verkeer vele kilometers vertraging op op de Patong Hill.

De politieagent werd later geïdentificeerd als sergeant-majoor Tinnakorn Sawangsangsai van de Patong Traffic Police, hierboven afgebeeld. Sergeant-majoor Tinnakorn was op weg naar zijn werk op het politiebureau van Patong. Hij was niet in dienst op het moment van het ongeval. Hij stopte ter plaatse om de gewonde eerst te helpen voordat hij verder ging naar zijn werk.

Patong Traffic Police hielp ondertussen bij de back-up van de weg. Ongeveer een uur later was het verkeer weer normaal. Het incident kreeg veel bijval op de sociale media in de Thaise media, waarbij veel internetters de officier prezen omdat hij de gewonde bestuurder in veiligheid had gebracht.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.