Brand beschadigt huis in Rawai, Phuket 's nachts, alarmerende lokale bewoners

Rawai, Mueang Phuket –

Een brand heeft gisteravond (25 april) een huis in de wijk Mueang Phuket beschadigdth), alarmerende lokale bevolking.

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde aan verslaggevers van The Phuket Express dat brandweerlieden om 10 uur door nerveuze omwonenden op de hoogte werden gebracht van de brand in een huis in een woonwijk in het subdistrict Rawai.

Brandweerlieden met een brandweerauto en journalisten van The Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat er rook uit het huis kwam.

Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.