Bestuurder naar ziekenhuis gebracht voor alcoholtest nadat hij met zijn pick-up tegen een elektriciteitspaal in Phuket Town botste

FOTO: taan.KonKupai

Talad Yai, Phuket-stad –

Een bestuurder die niet gewond raakte, is vandaag (26 april) om middernacht naar een ziekenhuis gebracht voor een alcoholbloedonderzoek nadat hij met zijn pick-up truck tegen een elektriciteitspaal in Phuket Town was gebotst.th).

Hulpdiensten werden om 0:25 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Thepkasattri Road in het subdistrict Talad Yai, Phuket Town.

De vrijwillige reddingswerkers van Thep 01 Kusoldharm kwamen ter plaatse voor de Phuket Wittayalai School en troffen een beschadigde zwarte pick-up aan die tegen een elektriciteitspaal aan de kant van de weg was gecrasht.

FOTO: taan.KonKupai

Een mannelijke bestuurder en zijn vrouwelijke passagier raakten niet gewond. De politie van Phuket City arriveerde later ter plaatse. De mannelijke bestuurder, wiens naam niet werd gegeven door de politie, werd met de politie naar een ziekenhuis gebracht voor een alcoholbloedonderzoek. Het onderzoek zal dan worden voortgezet voor eventuele verdere juridische stappen.

FOTO: taan.KonKupai
Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.