Hotelmedewerkers in Phuket komen bijeen om hoteleigenaar te steunen nadat hotel 15 dagen gesloten is wegens schending van wettelijke sluitingstijden

Patong-

meer dan honderd Hotelmedewerkers in Phuket kwamen bijeen in het Patong Bay Hill Resort Hotel in Patong, Phuket, om hoteleigenaar Preechawut (Prab) Keesin te steunen nadat het hotel de wettelijke sluitingstijden had geschonden en 15 dagen moest sluiten.

Gisteren, 03.30 april, rond 24 uur kwamen hotelmedewerkers van het Patong Bay Hill Resort Hotel bijeen om Prab, de hoteleigenaar en voormalig voorzitter van de Patong Development Foundation, te steunen, nadat een beroemde Thaise advocaat, Sittra Biaengkerd, de schending van de wettelijke sluiting door het hotel had bekendgemaakt. keer, wat resulteert in een 15-daagse sluiting van 22 april tot 6 mei.


Prap moest de werknemers echter via een videogesprek begroeten omdat hij in Bangkok was voor een ontmoeting met de toerismecommissie, hoewel hij zijn dankbaarheid uitte voor de steun en beloofde door te gaan met vechten voor zijn geboorteplaats in Patong.

Weerawit Krueasombat, voorzitter van de Patong Entertainment Venue Operators, vertelde TPN-media dat de werknemers en hij zich hadden verzameld om Parp te steunen nadat de advocaat hem beschuldigde van het schenden van de wettelijke sluitingstijden, momenteel 11:00 uur en vanaf 1 mei tot middernacht.

Parp gaf de beschuldiging toe vanaf het moment van de pers, maar smeekte het publiek ook om te begrijpen dat ze al meer dan 20 jaar een verzoekschrift hadden ingediend om de openingstijden wettelijk te verlengen om in overeenstemming te zijn met het gedrag van buitenlandse toeristen, en tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn geslaagd.


Weerawit vervolgde dat de regering de sluitingstijd zou moeten verlengen tot 04.00 uur omdat de meeste toeristen meestal rond 10.00 uur uit hun accommodatie kwamen. Hij zei ook dat niet alleen uitgaansgelegenheden in Phuket na de wettelijke tijden open gingen, maar ook andere delen van Thailand. Hij vroeg zich af waarom alleen die in Phuket werden bekritiseerd en of dit het toerisme zou verpesten of niet.
Weerawit verklaarde echter dat hij een verzoekschrift zou blijven indienen bij de autoriteiten om de openingstijden weer te verruimen, anders blijft dit terugkomen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.