Brand verwoest huis in Phuket vanmorgen vroeg, lokale bewoners alarmerend

Phuket -

Een brand heeft vanmorgen vroeg (25 april) een huis in de wijk Mueang Phuket zwaar beschadigdth).

De brandweer werd om 1 uur door nerveuze omwonenden op de hoogte gebracht van de brand in een huis in een woonwijk in het subdistrict Wichit.

Brandweerlieden met twee brandweerauto's en journalisten van The Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat het vuur al hevig in brand stond. Een menigte buurtbewoners stond buiten naar de vlammen te kijken.

Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht en de bewoners van de woning waren niet direct bereikbaar om de pers te woord te staan.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.