Phuket waarschuwt voor fraudeurs die identiteitskaarten van de politie van Phuket gebruiken om geld te vragen aan slachtoffers

Phuket -

De politie van Phuket waarschuwt mensen omdat fraudeurs politie-identificatie gebruiken om geld van slachtoffers te vragen.

De provinciale politie van Phuket heeft een waarschuwing aangekondigd waarin staat dat ze niet betrokken zijn bij oplichters. Ze hebben geen beleid om mensen om verschillende redenen te vragen geld over te maken naar de politie van Phuket via LINE of andere mobiele applicaties.

Als iemand enige vorm van deze zwendel opmerkt, meld dit dan aan de provinciale commandant van Phuket, generaal-majoor Sermpan Sirikong.

Tel: 099-351-5364 of 191

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.