Phuket organiseert het zustersteden-evenement Phuket – Phang Nga op de Sarasin-brug, dat plaatsvindt van 22 april tot 24 april

Thalang, Phuket –

Mr. Rawat Areerob, Chief Executive van de Provinciale Administratieve Organisatie van Phuket, opende gisteren, 22 april, officieel het zusterstedenevenement Phuket – Phang Nga.

Het evenement werd gehouden op de Sarasin-brug, het subdistrict Mai Khao, Thalang, Phuket, en werd voorgezeten door de gouverneur van Phuket, de heer Narong Wun Siew.


De heer Rawat verklaarde tijdens de opening dat het evenement van de zustersteden Phuket – Phang Nga plaatsvond omdat Phuket een budget had gekregen om de economie te versterken en de bestedingscapaciteit van de bewoners te stimuleren, die verslechterd was door Covid-19 en bepaalde regelgeving. Hopelijk genereert dit evenement voldoende inkomsten voor de lokale bevolking, zodat ze Phuket in de toekomst nieuw leven kunnen inblazen tot een toeristische stad van wereldklasse.


De must-sees van dit evenement waren de achthoekige klokkentoren - een van de beroemde bezienswaardigheden van Phuket, opgericht in Chinees-Portugese stijl, en ook een schattige kleurrijke tentoonstelling van Mini Air Balloons om selfies te maken. Deelnemers kunnen ook genieten van een verscheidenheid aan gerechten van meer dan 40 leveranciers terwijl ze luisteren naar muziek van getalenteerde artiesten.


Deze worden allemaal gratis geopend voor bezoekers op de Sarasin-brug, van 22 april t/m 24 april vanaf 05.00 uur. Covid-19-voorzorgsmaatregelen, zoals het verplicht dragen van een masker, ook buiten, zijn van toepassing.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.