Zeeschildpadeieren gevonden op strand in Phang Nga

Phang Nga-

Er zijn gisteren (21 april) meer eieren van zeeschildpadden gevonden op een strand in de provincie Phang Nga, ten noorden van Phuketst).

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) Phang Nga-kantoor werd op de hoogte gebracht van de zeeschildpadeieren van de lokale bevolking op het Natai-strand in het Khok Kloi-subdistrict, het district Takua Thung.

Ambtenaren gingen naar het strand waar ze het nest vonden met daarin begraven zeeschildpadeieren. Ze meldden dat het nest 48 centimeter diep is met een diameter van 3.4 centimeter lang. Er werd echter niet gemeld hoeveel zeeschildpadeieren er in het nest waren.

De moederzeeschildpad keerde terug in de zee na het leggen van eieren. Haar lichaamslengte van haar rechter flipper tot haar linker flipper is 92 centimeter breed.

Bij het nest is een thermometer geplaatst om de ontwikkeling van de eieren te volgen. Er werd een tijdelijke kooi gebouwd om de eieren te beschermen tegen andere dieren.

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.