Phuket organiseert Football Beach, Wood Ball Thailand Championship en voetbalevenementen om het toerisme te stimuleren

Phuket -

  Volgens het districtshoofd worden deze maand en volgende maand Football Beach, het Wood Ball Thailand Championship en Soccer Futsal in Phuket gehouden.

Het hoofd van het Kathu-district, de heer Siwat Rawangkun, nodigt Thais en buitenlanders uit om deel te nemen aan de drie sportkampioenschappen in het district Kathu, namelijk:

  1. Wood Ball Thailand Championship: mannen/vrouwen ouder dan 60 jaar worden morgen 22 april gehoudennd tot april 24th, van 8:00 tot 5:00 uur op het voetbalveld voor het Kathu District Office en het voetbalveld voor Patong Beach.
  2. Phuket Soccer Beach wordt gehouden op 29 aprilth tot mei 1st bij Patong Beach.
  3. Voetbal Futsal wordt gehouden op 7 meith tot mei 9th op een veld op het strand van Patong voor de Bangla Road in Patong.

De Kathu District Chief Mr. Siwat vertelde The Phuket Express-verslaggevers: "Deze sportspellen zijn bedoeld om het lokale toerisme in Patong en Phuket te stimuleren en om het Andaman-toerisme te ondersteunen als het centrum van zowel land- als zeetoerisme in de toekomst."

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.