Phuket organiseert Football Beach, Wood Ball Thailand Championship en voetbalevenementen om het toerisme te stimuleren

Phuket -

  Volgens het districtshoofd worden deze maand en volgende maand Football Beach, het Wood Ball Thailand Championship en Soccer Futsal in Phuket gehouden.

Het hoofd van het Kathu-district, de heer Siwat Rawangkun, nodigt Thais en buitenlanders uit om deel te nemen aan de drie sportkampioenschappen in het district Kathu, namelijk:

  1. Wood Ball Thailand Championship: mannen/vrouwen ouder dan 60 jaar worden morgen 22 april gehoudennd tot april 24th, van 8:00 tot 5:00 uur op het voetbalveld voor het Kathu District Office en het voetbalveld voor Patong Beach.
  2. Phuket Soccer Beach wordt gehouden op 29 aprilth tot mei 1st bij Patong Beach.
  3. Voetbal Futsal wordt gehouden op 7 meith tot mei 9th op een veld op het strand van Patong voor de Bangla Road in Patong.

De Kathu District Chief Mr. Siwat vertelde The Phuket Express-verslaggevers: "Deze sportspellen zijn bedoeld om het lokale toerisme in Patong en Phuket te stimuleren en om het Andaman-toerisme te ondersteunen als het centrum van zowel land- als zeetoerisme in de toekomst."

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.