De autoriteiten van Phuket houden een persconferentie om het komende Phuket – Phang Nga zustersteden-evenement aan te kondigen van 22 april tot 24 april

Thalang-

  Mr. Rawat Areerob, Chief Executive van de Provinciale Administratieve Organisatie van Phuket, heeft gisteren officieel aangekondigd over het Phuket – Phang Nga zustersteden evenement om het toerisme in Phuket te promoten.

Volgens de aankondiging zou dit evenement van 22 tot 24 april plaatsvinden in Sarasin Bridge, subdistrict Mai Khao, Thalang, Phuket, met de bedoeling om het huidige stagnerende toerisme in Phuket te verlichten en inkomsten te creëren voor de lokale bevolking.

Het hoogtepunt, zei de officier, zou het bezichtigen van de achthoekige klokkentoren zijn die in Chinees-Portugese stijl is gebouwd en een van de prominente bezienswaardigheden van Phuket was. Niet alleen dat, de deelnemers konden ook genieten van het kijken naar het laatste licht van de dag dat geleidelijk vervaagde terwijl de zon onderging in de Andamanse Zee. De officier zei dat ze mini-luchtballonnen zouden maken voor selfie-spots als een speelse herinnering om ook te bewaren.Er zijn verschillende soorten lokale gerechten en zeevruchten beschikbaar en op 24 april worden deelnemers aangemoedigd om jonge, enthousiaste zangers aan te moedigen die zullen deelnemen aan de "Phuket Singing Contest 2022".Nogmaals, deze zullen allemaal gratis worden geopend voor bezoekers aan de Sarasin-brug, beginnend op 22 april - 24 april om 05.00 uur. Covid-19-voorzorgsmaatregelen, zoals het verplicht dragen van maskers, zelfs buiten, zijn van toepassing.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op [e-mail beveiligd]

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.