Twee doden nadat motorzijspan in botsing komt met motor bij U-bocht in Phuket

Phuket-

  Twee bestuurders overleden nadat een zijspan van een motorfiets vanmorgen (19 april) bij een U-bocht in Phuket in aanvaring kwam met een motorfiets.

De politie van Thalang werd om 10 uur op de hoogte gebracht van het ongeval bij een U-bocht in het subdistrict Paklok in het district Thalang.

Politie, hulpdiensten en verslaggevers van The Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de zwaar beschadigde motor op de weg aan. De bestuurder, de heer Somchock Chaidam, 50, die bewusteloos was, lag met zijn gezicht naar beneden op de weg. Hij werd later dood verklaard door first responders voordat hij naar een nabijgelegen ziekenhuis kon worden gebracht.

In de buurt troffen hulpdiensten een beschadigd zijspan van een motorfiets aan. De bestuurder, de heer Sangthong Karuna, 74, werd bewusteloos aangetroffen. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij later bij aankomst dood werd verklaard.

Luitenant Pongpipat Kamchumpu van de politie van Thalang vertelde aan TPN-media: "Op de CCTV-beelden in de buurt is te zien dat de motor rechtdoor reed. De bestuurder van de zijspanmotor maakte voor de aanrijding een langzame U-bocht voor de motor.”

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.