Zes mensen gearresteerd met in totaal 2,084 methamfetaminepillen, vier geweren en kogels in Phuket tijdens Songkran

Phuket -

Zes verdachten zijn gearresteerd met 2,084 methamfetaminepillen, vier geweren en kogels in Phuket tijdens de Songkran-vakantie.

De provinciale politie van Phuket meldt dat ze zes verdachten hebben gearresteerd in afzonderlijke zaken die:

  1. Anan 'Loa', 31 uit Phuket, werd gearresteerd in een hut in de Soi Raya Sakun in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij hem werden 1,010 kristallen methamfetaminepillen, een handgemaakt handpistool en 3 kogels in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.
  2. Patawee 'Kit', 20 uit Phuket, werd gearresteerd in Soi Raya Sakun in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij hem werden 8 methamfetaminepillen, een handgemaakt pistool en kogels in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

3. Anusit 'Loa', 37 uit Phuket werd gearresteerd in Soi Raya Sakun in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij hem werden een handgemaakt pistool en kogels in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

4. Sathon 'Pek', 32 uit Phuket werd gearresteerd in een huis in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij hem werden een handgemaakt pistool en kogels in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van vuurwapens en munitie en het zonder vergunning in het openbaar dragen van een wapen.

5. Pikun 'Kung', 38, uit Sakon Nakhom werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Khun Don Sakun in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij haar werden negen methamfetaminepillen in beslag genomen. Ze werd meegenomen naar het politiebureau van Thalang om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs.

  1. Prajong 'Jong', 60, uit Phuket werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Khun Don Sakun in het subdistrict Thepkasattri in Thalang. Bij haar werden 15 methamfetaminepillen in beslag genomen. Ze werd meegenomen naar het politiebureau van Thalang om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.