Brand vernietigt huis in Patong en alarmeert lokale bewoners

Patong-

Een brand heeft het afgelopen weekend (10 april) een huis in Patong voor middernacht volledig verwoestth) meerdere bewoners alarmeren. Er vielen echter geen gewonden.

De politie van Patong werd zondagavond om 11:45 uur op de hoogte gebracht van de brand in een huis aan de Soi Phra Baramee Road in Patong, in het district Kathu.

Brandweerlieden arriveerden met brandweerwagens bij het huis en ontdekten dat het houten huis met twee verdiepingen zwaar in brand stond. De brandweer had meer dan 40 minuten nodig om het vuur onder controle te krijgen.

De huiseigenaar, mevrouw Pintira Jampasit, 50, vertelde The Phuket Express-verslaggevers: "Ik woon alleen in het huis. Ik was aan het ontspannen in mijn huis toen ik iets brandde. Ik ontdekte dat er een onbekende brand woedde in mijn woning. Ik rende het huis uit en riep om hulp. Mijn huis was totaal verwoest. De schadekosten worden geschat. ”

In dit stadium gelooft de politie van Patong dat de brand is veroorzaakt door een elektrische kortsluiting. De forensische politie van Phuket zet echter haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.