Covid-controlepunten, temperatuur- en vaccinatiecontroles voor het betreden van uitgaansgelegenheden verwijderd in Patong

Phuket - 

  De Covid-19-controleposten tussen elk uiteinde van Bangla Rd en de verplichte temperatuur- en vaccinatiestatuscontroles in Patong zijn naar verluidt opgeheven.     

Gisteren, 11 april, heeft de heer Weerawit Kruesombat, voorzitter van de Phuket Entertainment Business Association of PEBA, exploitanten van uitgaansgelegenheden op de hoogte gebracht van de verwijdering van Covid-19-controleposten op Bangla Rd, evenals temperatuur- en vaccinatiecontroles voordat ze uitgaansgelegenheden betreden. De aankondiging werd verzonden in een brief aan de exploitanten van het nachtleven, de gemeente Patong, leden van PEBA en provinciale overheidsinstanties.

Volgens dhr. Weerawit, controleposten en verplichte controles zal vanaf morgen (11 april) niet meer in bedrijf zijn. "Ik heb alle sectoren bedankt voor hun samenwerking", zei dhr. Weerawit tegen belanghebbenden.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.